bijles-rekenen-Basisschool-benito-kaarsbaan.jpg

Bijles rekenen Basisschoolleerlingen

Online bijles rekenen

Cito-Toetstraining

Bijles Rekenen op locatie

Huiswerkbegeleiding Rekenen

Online bijles rekenen

Bijles Rekenen op locatie

Cito-Toetstraining

Huiswerkbegeleiding Rekenen

Betere prestaties op school met Rekenen!

Heeft uw zoon of dochter structureel moeite met het vak rekenen en heeft hij of zij een steuntje in de rug nodig? Kies dan voor de rekenbijlessen van Rekenen op Maat.

Lees verder...

Heeft uw zoon of dochter structureel moeite met het vak rekenen en heeft hij of zij een steuntje in de rug nodig? Kies dan voor de rekenbijlessen van Rekenen op Maat. Vaak zie ik dat leerlingen van het basisonderwijs op rekengebied minder goed mee kunnen komen met hun klasgenoten. Op de basisschool wordt continu voortgebouwd op kennis die in de vorige groep is opgedaan. Op het moment dat een leerling achter gaat lopen kan dit heel frustrerend zijn, omdat de nieuwe uitleg steeds iets moeilijker wordt. Ik kan als Rekencoach helpen bij het aanpakken van de achterstand, zodat de leerling met zelfvertrouwen en motivatie kan meekomen met de rest van de klas.

Aandachtspunten:

 • Bijles Rekenen is bestemd voor leerlingen uit groep 6, 7 en 8.
 • Online bijles vindt individueel plaats op maandag of woensdag van 19:00u tot 20:00u (1 uur per week).
 • Bijles op locatie vindt in een kleine groep plaats op maandag of woensdag van 19:00u tot 20:00u (1 uur per week).
 • Huiswerkbegeleiding op locatie/online op maandag of woensdag van 19:00u tot 20:00u.
 • Cito-Toetstraining op locatie/online op maandag of woensdag van 19:00u tot 20:00u (groep 7 en 8).
 • Zie kopje Tarieven voor de kosten.

Online Bijles Rekenen Basisschoolleerlingen

Online bijles Rekenen biedt ruimte voor volledige persoonlijke aandacht en gerichte aanpak van de specifieke dingen waar de leerling moeite mee heeft.

Lees verder over online Bijles Rekenen

Online bijles Rekenen biedt ruimte voor volledige persoonlijke aandacht en gerichte aanpak van de specifieke dingen waar de leerling moeite meeheeft. Naast kinderen uit het reguliere (basis)onderwijs is online rekenbijles ook geschikt voor kinderen die op hoog niveau sporten, langdurig ziek zijn of voor langere tijd in het buitenland verblijven. De bijlessen zullen 1 keer per week plaatsvinden. De bijlessen zullen niet alleen bijdragen aan beter resultaten, maar nog veel belangrijker ook aan een positieve schoolervaring, meer zelfvertrouwen en minder stress.

Enkele voordelen van online bijles Rekenen op een rij:

 • Geen reistijd, wachttijd of vertragingen
 • Contact vanuit vertrouwde omgeving
 • Maatwerk
 • Persoonlijk
 • Overal te volgen

Bijles Rekenen op locatie voor Basisschoolleerlingen

Steeds meer leerlingen van het basisonderwijs hebben naast het reguliere onderwijs behoefte aan extra aandacht voor hun schoolwerk. Ik geef bijles Rekenen in kleine groepjes op locatie. Deze bijlessen bieden ook ruimte voor volledige persoonlijke aandacht en gerichte aanpak van de specifieke dingen waar de leerling moeite meeheeft.

Lees verder over Bijles Rekenen

Steeds meer leerlingen van het basisonderwijs hebben naast het reguliere onderwijs behoefte aan extra aandacht voor hun schoolwerk. Ik geef bijles Rekenen in kleine groepjes op locatie. Deze bijlessen bieden ook ruimte voor volledige persoonlijke aandacht en gerichte aanpak van de specifieke dingen waar de leerling moeite meeheeft.

Vaak zie ik dat leerlingen van het basisonderwijs op een bepaald gebied minder goed mee kunnen komen met hun klasgenoten. Bij sommigen is dat op het gebied van Rekenen. Op de basisschool wordt continu voortgebouwd op kennis die in de vorige groep is opgedaan.
Op het moment dat een leerling achter gaat lopen kan dit heel frustrerend zijn, omdat de nieuwe uitleg steeds iets moeilijker wordt. Ik help bij het aanpakken van de achterstand, zodat de leerling weer goed met zijn klasgenoten kan meekomen.

Enkele voordelen om in een kleine groep bijles te volgen:

 • kinderen leren van elkaar.
 • Kinderen worden bewust van hun eigen oplossingsstrategieën, wanneer zij aan anderen kunnen uitleggen hoe zij een som hebben aangepakt.
 • kinderen krijgen het besef dat zij niet de enige zijn met rekenproblemen.
 • kinderen krijgen meer zelfvertrouwen.

Cito-Toetstraining Basisschoolleerlingen

Rekenen op Maat biedt (cito) eindtoetstraining aan leerlingen van groep 7 en 8 ter voorbereiding op de eindtoets in groep 8. De eindtoets brengt voor veel leerlingen grote druk met zich mee.

Lees verder over Cito-Toetstraining Basisschoolleerlingen

Rekenen op Maat biedt (cito) eindtoetstraining aan leerlingen van groep 7 en 8 ter voorbereiding op de eindtoets in groep 8. De eindtoets brengt voor veel leerlingen grote druk met zich mee. Door een goede voorbereiding is het mogelijk om de stress te verminderen en uw kind bij te spijkeren om zo een reële en zo goed mogelijke score op de eindtoets te behalen. De lessen worden gegeven aan de hand van mijn eigen werkboeken. Hierin staan veel oefenopgaven waar uw zoon of dochter samen met mij of zelfstandig mee aan de slag kan.

Aandachtspunten:

 • (Cito) eindtoetstraining is bestemd voor leerlingen uit groep 7 en 8.
 • Online-eindtoetstraining vindt individueel plaats op maandag of woensdag van 19:00u tot 20:00u (1 uur per week).
 • Eindtoetstraining op locatie vindt in een kleine groep plaats op maandag of woensdag van 19:00u tot 20:00u (1 uur per week).

Huiswerkbegeleiding Rekenen Basisschoolleerlingen

Met huiswerkbegeleiding van Rekenen op Maat wordt uw kind online of op locatie geholpen met het huiswerk. Vindt uw kind het soms lastig om zelfstandig aan de slag te gaan met de huiswerkopdrachten van het vak rekenen? Ik kan hem/haar hierbij helpen.

Lees verder over Huiswerkbegeleiding Rekenen
Met huiswerkbegeleiding van Rekenen op Maat wordt uw kind online of op locatie geholpen met het huiswerk. Vindt uw kind het soms lastig om zelfstandig aan de slag te gaan met de huiswerkopdrachten van het vak rekenen? Ik kan hem/haar hierbij helpen. Bij huiswerkbegeleiding wordt er niet alleen de focus gelegd op de leerstof, maar ook op het aanleren van studievaardigheden, zoals: plannen, structureren en zelfstandig werken. Door deze aanpak wordt ervoor gezorgd dat uw kind niet stress en niet achterloopt met de schoolopdrachten.