bijles-rekenen-voor PABO-studenten.jpg

Bijles rekenen MBO studenten

Online bijles rekenen

Examentraining Rekenen

Bijles Rekenen op locatie

Huiswerkbegeleiding Rekenen

Online bijles rekenen

Bijles Rekenen op locatie

Examentraining Rekenen

Huiswerkbegeleiding Rekenen

Heb jij moeite met Rekenen?

Is het vak rekenen voor jou een struikelblok? Heb je moeite met verhaalsommetjes? Wil jij je goed voorbereiden op de toetsen en examens? Dan ben je bij Rekenen op Maat aan het goede adres.

Lees verder...

Is het vak rekenen voor jou een struikelblok? Heb je moeite met verhaalsommetjes? Wil jij je goed voorbereiden op de toetsen en examens? Dan ben je bij Rekenen op Maat aan het goede adres. Van mij als Rekencoach krijg je één op één bijles. Wij kunnen Online of op Locatie aan de slag. Uit ervaring weet ik dat Rekenen niet alleen bestemd is om je rekenvaardigheid op orde te krijgen, maar het is ook bestemd om je in het dagelijks leven te redden in de maatschappij. Individueel bijles van mij, biedt ruimte voor volledige persoonlijke aandacht en gerichte aanpak van de specifieke dingen waar je moeite mee hebt.

Aandachtspunten:

 • Online bijles, Bijles op locatie en Huiswerkbegeleiding zijn individuele lessen.
 • Tijden: maandag/woensdag vanaf 20:00u en dinsdag/donderdag vanaf 20:30u (1 uur per week).
 • Zie kopje Tarieven voor de kosten.

Online Bijles Rekenen MBO studenten

Online bijles Rekenen biedt ruimte voor volledige persoonlijke aandacht en gerichte aanpak van de specifieke dingen waar de student moeite meeheeft.

Lees verder over online Bijles Rekenen

Online bijles Rekenen biedt ruimte voor volledige persoonlijke aandacht en gerichte aanpak van de specifieke dingen waar de student moeite meeheeft. Naast studenten uit het regulier onderwijs is online rekenbijles ook geschikt voor studenten die op hoog niveau sporten, langdurig ziek zijn of voor langere tijd in het buitenland verblijven. De bijlessen zullen 1 keer per week plaatsvinden. De bijlessen zullen niet alleen bijdragen aan beter resultaten, maar nog veel belangrijker ook aan een positieve schoolervaring, meer zelfvertrouwen en minder stress.

Enkele voordelen van online bijles Rekenen op een rij:

 • Geen reistijd, wachttijd of vertragingen
 • Contact vanuit vertrouwde omgeving
 • Maatwerk
 • Persoonlijk
 • Overal te volgen

Bijles Rekenen op locatie MBO studenten

Het vak Rekenen wordt op het MBO steeds belangrijker. Er wordt niet alleen gekeken naar je eigen rekenvaardigheid, maar ook naar hoe je deze vaardigheid koppelt aan het beroep dat je wil gaan uitoefenen of een vervolgopleiding.

Lees verder over bijles Rekenen op locatie

Het vak Rekenen wordt op het MBO steeds belangrijker. Er wordt niet alleen gekeken naar je eigen rekenvaardigheid, maar ook naar hoe je deze vaardigheid koppelt aan het beroep dat je wil gaan uitoefenen of een vervolgopleiding. Je hebt als student per periode te maken met huiswerkopdrachten en toetsen die je voorbereiden op het centraal rekenexamen. Belangrijk om te weten is dat Rekenen vanaf het studiejaar 2022-2023 gaat meetellen voor je diplomering. Dit geldt voor de studenten die in het schooljaar 2022-2023 zijn gestart met een Mbo-opleiding.
Soms heb je als student naast het reguliere onderwijs behoefte aan extra aandacht voor dit vak. Ik verzorg daarom individueel bijles Rekenen op locatie dat ruimte biedt voor volledige persoonlijke aandacht en gerichte aanpak van de specifieke dingen waar je moeite meehebt. Wil jij je rekenvaardigheden verbeteren? Wil jij je goed voorbereiden op de toetsen en het centraal rekenexamen? Dan is het nu je kans om mij als Rekencoach in te schakelen.

Examentraining Rekenen MBO studenten

Rekenen gaat eindelijk meetellen vanaf het studiejaar 2022-2023. Dit heeft de minister van OCW in 2020 besloten. Wat betekent dit voor jou als student? Het resultaat van het centraal rekenexamen gaat voor de studenten die starten met het schooljaar 2022-2023 meetellen voor diplomering.

Lees verder over Examentraining Rekenen

Rekenen gaat eindelijk meetellen vanaf het studiejaar 2022-2023. Dit heeft de minister van OCW in 2020 besloten. Wat betekent dit voor jou als student? Het resultaat van het centraal rekenexamen gaat voor de studenten die starten met het schooljaar 2022-2023 meetellen voor diplomering. Uit ervaring weet ik dat Rekenen voor velen nog een struikelblok vormt in hun vooruitgang. Ben je bang dat jouw rekenvaardigheden te kort schieten om dit centraal rekenexamen te maken? Wil jij goed voorbereid zijn op het centraal rekenexamen? Dan is het nu je kans om mij als Rekencoach in te schakelen. Ik geef je individueel les, wat ruimte biedt voor volledige persoonlijke aandacht en gerichte aanpak van de specifieke dingen waar je moeite mee hebt.

Aandachtspunten:

 • Online examentraining en Examentraining op locatie zijn individuele lessen.
 • Tijden: maandag/woensdag vanaf 20:00u en dinsdag/donderdag vanaf 20:30u (1 uur per week).
 • Zie kopje Tarieven voor de kosten.

Huiswerkbegeleiding Rekenen MBO studenten

Met huiswerkbegeleiding van Rekenen op Maat word je online of op locatie geholpen met je huiswerk. Vind jij het soms lastig om zelfstandig aan de slag te gaan met de huiswerkopdrachten van het vak rekenen? Ik kan je hierbij helpen.

Lees verder over Huiswerkbegeleiding Rekenen

Met huiswerkbegeleiding van Rekenen op Maat word je online of op locatie geholpen met je huiswerk. Vind jij het soms lastig om zelfstandig aan de slag te gaan met de huiswerkopdrachten van het vak rekenen? Ik kan je hierbij helpen. Bij huiswerkbegeleiding wordt er niet alleen de focus gelegd op de leerstof, maar ook op het aanleren van studievaardigheden, zoals: plannen, structureren en zelfstandig werken. Door deze aanpak wordt ervoor gezorgd dat je niet stress en niet achterloopt met je schoolopdrachten