Bijles Rekenen op locatie

Groepsbijlessen of individuele bijlessen op locatie in Schagen (NH)

Bijles Rekenen is alleen op locatie in Schagen (NH) mogelijk. Bijles Rekenen op locatie biedt ruimte voor persoonlijke aandacht en gerichte aanpak van de specifieke dingen waar de student/leerling moeite meeheeft. De bijlessen zullen 1 keer per week plaatsvinden. Zowel bij de groepslessen als bij de individuele lessen wordt er rekening gehouden met de coronamaatregelen van de overheid.

Bijles Rekenen is alleen op locatie in Schagen (NH) mogelijk. Bijles Rekenen op locatie biedt ook ruimte voor persoonlijke aandacht en gerichte aanpak van de specifieke dingen waar de student/leerling moeite meeheeft. De bijlessen zullen 1 keer per week plaatsvinden. Zowel bij de groepslessen als bij de individuele lessen wordt er rekening gehouden met de coronamaatregelen van de overheid.
De groepslessen zijn bestemd voor leerlingen van het basisonderwijs uit groep 6, 7 of 8.
Een groep bestaat maximaal uit 6 leerlingen. De individuele lessen op locatie zijn bestemd voor studenten van de PABO en het MBO.
De materialen die je nodig hebt om de bijlessen te kunnen volgen zijn: een schrift, een pen/potlood, een rekenmachine en een kladblok. Van mij ontvang je oefenmaterialen. Bij de dienst huiswerkbegeleiding neem je natuurlijk je schoolhuiswerk mee.